Vreți un website care vă aduce vânzări?

Mă ocup de web design (creare website) de mulți ani, iar foarte multe dintre site-urile pe care le-am realizat sunt de ani întregi în prima pagină Google și o sursă permanentă de venit pentru proprietarii lor.

Web design - Creare website responsiv - Realizare site București
Nu trebuie să aveți un site scump sau un magazin online pentru a vinde pe internet!

Web design profesional ✔️ Creare site de prezentare WordPress

Ofer servicii de web design (creare site de prezentare WordPress). Am realizat și promovat din 2013 și până în prezent pagini de internet pentru companii din diverse sectoare de activitate, câteva dintre ele fiind cuprinse în pagina de portofoliu. Sunt inginer de meserie, astfel că cele mai pagini web au fost din domenii tehnice, dar am obținut rezultate foarte bune și pe alte nișe: formații de nuntă, petreceri pentru copii etc.

Ce fel de site-uri vă ofer eu?

Adaptate și pentru mobil

Atât eu, cât și dumneavoastră (cred) folosim telefonul mobil pentru a intra pe internet. Dacă site-ul dumneavoastră nu este adaptat și pentru vizionarea pe mobil, pierdeți inutil posibili clienți.

Cu încărcare rapidă

Ce faceți dacă intrați pe o pagină online care se încarcă greu, mai ales dacă folosiți telefonul pentru a o accesa? Vă întoarceți în Google și alegeți alta, doar aveți de unde alege, nu-i așa?

Realizare rapidă

Site-ul dumneavoastră va fi online în timp scurt. Clienții nu așteapta luni întregi până este gata site-ul perfect. Până acesta va fi gata, faceți bani și cu un simplu website de prezentare, apoi puteți să-l înlocuiți cu cel nou.

Ușor de administrat

Sunt milioane de pagini online, multe dintre ele neactualizate cu anii, pentru că acest lucru este mult prea dificil pentru proprietarii lor. Vă ofer un site ușor de administrat, nu aveți nevoie de un specialist să schimbați un preț, puteți să o faceți singur.

Prețuri corecte

Nu trebuie neapărat sa aveți un site scump sau un magazin online ca să vindeți pe internet, de cele mai multe ori un simplu site de prezentare bine promovat va fi suficient (sau va fi un bun început). Prețul contează? De multe ori contează foarte mult!

Design personalizat

Dacă toate site-urile ar arăta la fel, oare cum le-ar mai deosebi clienții? 🙂 Pagina de internet a companiei dumneavoastră va avea un design personalizat și un aspect profesional (forme, culori, animații etc.).

Creare site web, realizare site

Prețul serviciilor de web design

În principal, prețul unui site web se compune din:

  • costul manoperei pentru realizarea site-ului (ce-mi plătiți mie) – de la 500 €, neplătitor de TVA;
  • găzduirea site-ului (hosting): plătiți pentru ca fișierele site-ului dumneavoastră să fie găzduite pe un server – circa 50 €+TVA pe an (depinde de unde cumpărați);
  • domeniul web: între 7 € și 12 €+TVA pe an (depinde de unde îl cumpărați);
  • alte costuri, daca este cazul (în general nu este cazul).

Pentru toate acestea veți primi facturi fiscale, atât de la mine, cât și de la companiile/compania de la care achiziționați domeniul și hostingul.

Costul manoperei pentru creare website depinde în principal de complexitatea site-ului și numărul de pagini.

Realizarea unui site web de prezentare cu maxim 10 pagini costă 500 € (sunt neplătitor de TVA). Desigur, la semnarea contractului, prețul va fi stabilit în lei și vă va fi comunicat înainte.

Plata hostingului: anual, pe mai mulți ani, dar se poate plăti și lunar, trimestrial sau pe jumătate de an. Recomand plata anuală sau chiar pe mai mulți ani, dacă puteți.

Eu pentru site-uri de prezentare folosesc serviciile firmelor de gâzduire web românești Simplenet și Hosterion. Pentru un site de prezentare în general cel mai mic pachet de gâzduire shared de la oricare dintre aceste companii este suficient.

Website
Creare site web, realizare site

Desigur, există și alte companii românești sau strâine care oferă servicii de gâzduire de calitate. În general, daca site-ul se adresează clienților din România, ar fi bine ca serverele să fie tot în România. În plus, atunci când aveți nevoie să comunicați cu aceste companii, folosirea de către angajații lor a limbii române poate fi un avantaj pentru dumneavoastră.
Domenii web cumpăr de la Gazduire.net și Hosterion, mult mai ieftine decât la ROTLD. Pentru un site în limba română vă recomand extensia .ro, daca se poate. Desigur, nu e o problemă și dacă este un domeniu .com, .eu, .net etc., dar eu am fugit mereu de alte extensii „exotice”.

Pot să cumpăr eu pe numele dumneavoastră gostingul și domeniul, veți primi pe e-mail facturile pentru acestea de la firma/firmele care le vând, iar dumneavoastră trebuie doar să le achitați.

Care sunt avantajele WordPress?

Pagină în construcție

Pagină în construcție

Pagină în construcție

5/5 - (3 voturi)